Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε τις πρώτες εικόνες από το Beetlejuice, Beetlejuice

*
Μπορεί να πέρασαν 36 χρόνια από την πρώτη ταινία, αλλά όπως φαίνεται ο «Σκαθαροζούμης» επιστρέφει δριμύτερος.

Αφού υποδύθηκε τον Batman στο περσινό The Flash, ο Michael Keaton επιστρέφει σε έναν ακόμη εμβληματικό ρόλο όπως αναφέρει το Entertainment Weekly για το Beetlejuice Beetlejuice, τη συνέχεια της cult επιτυχίας του σκηνοθέτη Tim Burton.


Η Winona Ryder και η Catherine O'Hara επανέρχονται επίσης στους ρόλους τους ως Lydia και Delia Deetz, αντίστοιχα, ενώ η Jenna Ortega, πρωταγωνίστρια του Wednesday, υποδύεται την κόρη της Lydia, Astrid, και ο Justin Theroux, πρωταγωνιστής του The Leftovers, υποδύεται τον Rory. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Rory παραμένουν προς το παρόν υπό άκρα μυστικότητα - σε αντίθεση με τον ομώνυμο "βιο-εξορκιστή".

MICHAEL KEATON as Beetlejuice in Warner Bros. Pictures’ comedy, BEETLEJUICE BEETLEJUICE, a Warner Bros. Pictures release.

Το πρωτότυπο Beetlejuice (1988) παρουσίασε τους πρόσφατα αποθανόντες Barbara και Adam Maitland (Geena Davis, Alec Baldwin), οι οποίοι ζητούν τη βοήθεια του άτακτου δαίμονα Beetlejuice/Betelgeuse (Keaton), για να διώξουν τους σημερινούς ζωντανούς κατοίκους του σπιτιού τους, την οικογένεια Deetz. Στη συνέχεια, όπως όλοι θυμόμαστε, ακολούθησε το χάος.

Η συνέχεια συνεχίζεται δεκαετίες αργότερα με αφορμή έναν θάνατο στην οικογένεια. «Αυτό είναι το μόνο που θα πω» λέει ο Burton στη συνέντευξή του στο EW. «Υπάρχει κάτι που συμβαίνει και θέτει τα πράγματα σε κίνηση». Μήπως αυτός είναι ο θάνατος του πατέρα της Lydia, Charles Deetz (Jeffrey Jones); Ο σκηνοθέτης δίνει αόριστες απαντήσεις: «Θα το δούμε». Το σίγουρο είναι ότι ο Beetlejuice θα ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την ίδια την ταινία κρατούνται προς το παρόν μυστικές, εκτός από την παρουσία των Monica Bellucci (Spectre), Arthur Conti (House of the Dragon) και Willem Dafoe (Poor Things) στο καστ. (Ο Dafoe αποκάλυψε προηγουμένως τον ρόλο του ως αστέρας δράσης β διαλογής που πέθανε και έγινε αστυνομικός στη μεταθανάτια ζωή). Ο Burton δε θέλει να γρουσουζέψει το πρότζεκτ με το να αποκαλύπτει τέτοια πράγματα, δεδομένου ότι διαμορφώνει ακόμα την ταινία στη φάση του μοντάζ. Επιβεβαιώνει όμως ότι θα χρησιμοποιήσει stop-motion animation για να μεταφέρει πολλά από τα κλασικά εφέ του Beetlejuice στην οθόνη. «Χρειαζόταν μια επιστροφή στα βασικά, στη χειροποίητη ποιότητα», λέει. «Αυτό μου έδωσε νέα ώθηση στο γιατί αγαπώ να κάνω ταινίες».

(L-r) CATHERINE O’HARA as Delia, JENNA ORTEGA as Astrid, WINONA RYDER as Lydia and JUSTIN THEROUX as Rory in Warner Bros. Pictures’ comedy, BEETLEJUICE BEETLEJUICE, a Warner Bros. Pictures release.

Και ο τίτλος; Beetlejuice Beetlejuice.

«Είναι, τι; Τριάντα πέντε χρόνια. Οπότε δεν μου φάνηκε σαν το Beetlejuice 2», λέει ο Burton. «Δεν έμοιαζε με αυτό το είδος ταινίας. Η άλλη που σκέφτηκα, επειδή μια από τις αγαπημένες μου ταινίες για τον Δράκουλα είναι το Dracula A.D. 1972, ήταν το Beetlejuice 2024 A.D. Αλλά η λύση ήταν τελικά πιο απλή».

Εικόνες: PARISA TAGHIZADEH/WARNER BROS.

(Με πληροφορίες από το EW) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*